Workshops

 JE EIGEN BLOEMENPLUKTUIN

Droom jij ook van het hebben je eigen bloemenpluktuin? Van weelderige bloemen, fladderende vlinders, heerlijke bloemengeuren, verse bloemen uit eigen tuin in de vaas op tafel. Wil je hieraan starten of reeds gestart maar kan je wat praktische begeleiding gebruiken dan kan deze workshop je meteen een grote stap vooruit brengen.

Ervaringsdeskundige Sandra Verweij van Florisant leert je in deze workshop stap voor stap hoe je gedurende het hele seizoen kan genieten van weelderige bloemen uit je eigen pluktuin. Sandra maakt met de ecologische bloemen uit haar bloementuin in Bever prachtige boeketten en florale arrangementen voor speciale gelegenheden.

Op een verhelderende en duidelijke wijze wordt de achterliggende theorie over het aanleggen van je eigen pluktuin toegelicht. Onderwerpen die aan bod komen zijn; planning maken, planten kiezen, tuin aanleggen, grond bewerken, opkweken, uitleg over de verschillende soorten bloemen en nog veel meer. Kortom, alle informatie die jij nodig heb om direct thuis aan de slag te kunnen voor het aanleggen van jouw eigen pluktuin.

Na deelname aan deze workshop krijg je als eerste de gelegenheid om je in te schrijven voor de workshop Bloemen. Hier kan je onder begeleiding in de bloementuin van Florisant zelf je eigen bloemen plukken en je eigen boeket leren maken. Datum van deze workshop volgt nog en is apart in te schrijven.

WORKSHOP JE EIGEN BLOEMENPLUKTUIN

WAAR

Florisant

Torrezeel 20

1547 Bever

WANNEER

Zaterdag, 16 maart 2019

10u – 13u

PRIJS

70 euro

Hierin is inbegrepen: lesmateriaal, notieboekje, hapje & drankje, selectie Dahliaknollen die je deze lente in je pluktuin al kunt uitplanten.

Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Om je plekje voor deze workshop te reserveren, stuur een mailtje naar: florisantbloemen@gmail.com

www.florisant.be

https://www.instagram.com/florisant.be/?hl=nl