1:1 Workshop

Welkom! Ik ontvang je graag in mijn weelderige bloementuin en atelier gelegen in het mooie Pajottenland. Hier deel ik mijn passie, ervaring en bloemenkennis met andere bloemenliefhebbers.

In mijn 1:1 workshop creëren we romantische en speelse ontwerpen die de seizoenen weerspiegelen. Ik leer je de vaardigheden om een reeks bloemontwerpen te creëren, van adembenemende bruidsboeketten tot steekschuimvrije arrangementen gemaakt met de bloemen uit de bloementuin die hier groeien op het ritme van de natuur.

Maatwerk De onderwerpen van jouw 1:1 spreken we samen af. Zo kunnen we focussen op de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Realistisch gezien kunnen we ons op 1 dag in 2 onderwerpen verdiepen. Mogelijke onderwerpen voor jou 1:1 kunnen zijn:

  • Natuurlijke bruidsboeketten.
  • Bloemstukken voor op tafel,  gemaakt in een handgemaakte kom (steekschuim vrij).
  • Grotere arrangementen zoals een ceremonie grondstuk.
  • Natuurlijke installaties (steekschuim vrij).
  • Handgebonden boeketten.
  • De aanleg van een pluktuin.

Hoe verloopt de dag?

We beginnen de dag met een koffie/thee en wat lekkers zodat we even kennis kunnen maken en de dag overlopen. Daarna neem ik je mee de bloementuin in. Ervaar de schoonheid en verscheidenheid van de tuinbloemen en laat je inspireren door hun organische vormen, texturen, kleuren en kleurencombinaties. Pluk zelf de mooiste bloemen voor jouw creaties.

Met de zelf geplukte bloemen uit de bloementuin leer ik je de technieken in de vingers te krijgen voor jouw gekozen bloemontwerpen. Voel je aangemoedigd om te experimenteren met kleur, textuur, vorm, verhoudingen, symmetrie en asymmetrie.

In de voormiddag concentreren we ons op het maken van het eerst gekozen onderwerp en na de lunch op het tweede onderwerp.

Tijdens de middag kun je genieten van een heerlijke lichte lunch en gedurende de dag zullen er naar wens drankjes en versnaperingen beschikbaar zijn.

Fotoshoot!! Als afsluiting van jouw 1:1 zal professioneel fotograaf  Lien Geldhof foto’s komen maken van jou met je gemaakte creaties. Deze professionele foto’s zijn een must have voor jouw portfolio, sociale media en website!

Natuurlijk neem je jouw gemaakte bloemencreaties mee naar huis.

WIE KAN EEN 1:1 WORKSHOP VOLGEN?

Iedereen die van bloemen houdt! Van beginners en mensen die een nieuw artistiek medium verkennen tot doorgewinterde floristen, tuiniers en bloemenkwekers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen, het vuur weer willen aanwakkeren of nieuwe technieken op een duurzame manier willen ontdekken.

Praktisch

Wanneer: Binnen het bloemenseizoen vinden we in overleg een geschikte datum.

Waar: In mijn bloementuin en atelier te Bever, België

Prijs: Start aan 870€ afhankelijke van de gekozen onderwerpen. Factuur mogelijk.

Hierin zijn de bloemen, alle benodigdheden zoals bijvoorbeeld, handgemaakte ceramische kom/vaas, kenzan, professionele foto’s, lunch, drankjes en versnaperingen inbegrepen.

Als je je wilt inschrijven, nog vragen hebt of graag nog wat extra informatie wenst mag je altijd contact met me opnemen. Stuur je berichtje naar florisantbloemen@gmail.com

Groetjes en misschien tot gauw!

Sandra