Droogbloemen

Het droogbloemseizoen is geopend!! Fleurige droogboeketjes of feestelijke herfstkransen, leuk om cadeau te doen of lekker voor jezelf🍁🌸🌿Bestellen kan vanaf nu! stuur een mailtje naar Florisantbloemen@gmail.com of bel/sms naar 0498/366634. Je kunt ook een berichtje via Instagram of Messenger sturen.

Florisant Bloemenabonnement

Wil jij wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een mooi ecologisch boeket vers voor jouw geplukt uit de bloementuin van Florisant. Kies dan voor een bloemenabonnement.

Natuurlijk ook leuk om cadeau doen.

Zo werkt het:

Stap 1. Kies jouw voormaat  S20€ –  M25€ –  L30€ –  XL 35€  – XXL 40€ –  XXXL 45/50€

Kies een van de zes formaten die het best bij jou past. Het formaat kun je altijd per keer nog aanpassen, wat jou het beste past!

Stap 2. Bepaal wanneer jij je boeket in huis wilt hebben

Stuur mij een berichtje of geef me een belletje om de dag en tijdstip af te spreken. Wil je het komen afhalen of liever bij je thuisgebracht.

Stap 3. Ontvang je boeket

Elk boeket wordt vanuit het atelier van Florisant met verse ecologische bloemen uit de bloementuin op jouw maat gemaakt. Het bloemenabonnement is altijd uniek en geïnspireerd door het seizoen.

Florisant Bloemenbon

Vanaf 25€

De ultieme verrassing voor iemand die liefst zelf de touwtjes in handen houdt. Jij kiest het bedrag van de bloemenbon, de ontvanger kiest zelf of ze graag bloemen ontvangt of liever met de bon een workshop meedoet. Hoe leuk is dat!

Je kunt je bloemen of workshop simpel reserveren via:

florisantbloemen@gmail.com of 0498/366634